Pevný kov


Když jsem se svého přítele ptala, co bychom mohli změnit na našem vztahu anebo na našem domě, tak se přítel zhrozil. Přítel už měla za to, že se s ním chci rozejít. Jenomže tohle vůbec nebyla žádná pravda. Přítelem miluji a vůbec bych se s ním nechtěla rozvést. Tedy vlastně rozejít. Myslela jsem si, že spíše uděláme změnu větší na našem domu. Tu změnu o našem partnerství jsem brala jenom ze srandy, protože už mám zkušenosti s tím, že když po příteli něco chci, tak mě vůbec neposlouchá. Jenomže když řeknu něco ohromujícího anebo katastrofálního, tak na to vždycky slyší.

Kov je pevný materiál.

Jsou to prostě muži, které musíte vždy něčím zaujmout, jinak většinou vás neposlouchají. A u přítele jsem měla žádost na to, že bych si chtěla udělat něco kovaného a uměleckého. Protože můj přítel a vždycky byl takový, že chtěl mít vždycky něco obyčejného anebo z plastu. Já už jsem toho plastu měla dost. Navíc plast je takový škaredý a moc dlouho nevydrží. Jednou se nám stalo, že jsme měli plastovou fontánku pro ptáčky. Jenomže stačil nějaký mráz a ihned to všechno popraskalo. Navíc plast také velmi rychle a nevzhledně žloutne, což se mi tedy bohužel nelíbilo. Příteli jsem řekla, že bychom se mohli podívat do uměleckého kovářství v Praze.

Kovářství je krásné.

To, protože právě v uměleckém kovářství v Praze byla moje kamarádka, která to velice chválil. A ona tam měla také různé kované věci, které potom měla na zahradě. A měla tam kovanou fontánku a také kované ptačí krmítko na zahradu. Mě se tohle opravdu moc líbilo a když jsem příteli řekla, že bych také chtěla v uměleckého kovářství v Praze nějaké krásné kované pítko pro ptáčky, tak souhlasil. Navíc to ani nebylo takové moc drahé, jak jsem si myslela. Takže jsme s přítelem oba dva byli velice potěšeni, když se na to podařilo a cena byla velice příjemná. A více informací se můžete dozvědět na webové stránce artsmith.cz, kde je mnoho věcí a informací o uměleckém kovářství v Praze.

About the author